Partners

Kwaliteit in Bedrijf bracht in mei 2020 in samenwerking met haar businesspartners NENBCM+ en Comm’ant de special ‘Magazine Plan B’ uit. Om meer bedrijven en organisaties te helpen beter voorbereid te zijn op een volgende crisis of calamiteit, hebben wij deze artikelen op dit online platform gepubliceerd. Voor iedereen vrij om te lezen.

De normcommissie zorgt voor de Nederlandse inbreng bij de ontwikkeling van internationale (ISO) en Europese (EN) normen op het gebied van Business Continuity Management (BCM) en Crisis Management (CM). De normcommissie heeft de belangrijkste normen voor BCM en CM, ISO 22301, 22313 en CEN/TC 17091, vertaald naar het Nederlands.

Bezoek de website van NEN


Cyberaanvallen, hacking, ransomware, ict-uitval, personeelstekort, OV-stakingen, ­wateroverlast, brand? Bedrijfsrisico’s komen in ­verschillende vormen. Laat u niet ­verrassen en ­behoud te allen tijde de controle over uw product- en dienstverlening. 
Wees voorbereid. bcm+ helpt met advies, coaching en implementatie van uw plan B.

Bezoek de website van bcm+


Business Continuity Management is geen kinderspel. Het is een professioneel thema waar iedere directie en MT bewust van moet zijn en systematisch een deel van haar tijd en aandacht aan moet geven. Dat kan prima een onderdeel worden van een integrale organisatiebesturing en een bijpassend managementsysteem.
Met de Business Continuity Management quick/scan bent u beter ‘voorbereid op het onverwachtse’

Bezoek de website van Comm’ant.


In een tijd waarin technologische en sociale ontwikkelingen elkaar in hoog ­tempo opvolgen, moeten organisaties in staat zijn zich snel en continu aan te ­passen. ­Aanpassingsvermogen is een voorwaarde voor succes. 
Van managers en ­leidinggevenden wordt verlangd dat ze de juiste richting ­bepalen. Dit begint met de juiste informatiebron. Met Kwaliteit in Bedrijf weet u zich doorlopend verzekerd van alle voor u relevante ­vakinformatie.  

Bezoek de website van Kwaliteit in Bedrijf